3 tips til at træne din hund

06 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du gerne vil lære din hund nogle tricks, så kan du gøre dette på forskellige måder. Alt efter hvad du gerne vil lære din hund, så kan der være metoder, der passer bedst hertil. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan træne din hund til at adlyde dig, så har vi fundet tre metoder frem til dig, som du kan gøre brug af. Hvis det lyder som noget for dig, læs med herunder. 

hundeseler / hundesnor

Godbidder

Du kan bruge godbidder til at træne din hund. Dette virker godt, hvis du vil lære den de helt basale ting, såsom at sidde, give pote eller rulle rundt. Hvis du giver din hund godbidder, så vil den se det som en belønning, og dermed blive ved med at gøre det. Hvis du siger de samme ting, hver gang din hund skal udføre tricks, så vil du til sidst ikke få brug for godbidder mere, da den forbinder ordene med tricket. 

Hundesele

Hvis du vil lære din hund at gå uden snor, så er det en god ide at starte med at gå med hundesele. Derfra kan du arbejde videre på, at få hunden til at gå ved siden af dig, uden at du holder hundeselen. Efter noget tid og en god omgang tålmodighed, så vil din hund kunne gå ved din side helt uden hundeselen. 

Du kan finde en hundesele til din hund, og meget andet hundeudstyr hos https://www.ostrand.dk/shop/hundeseler-134s1.html.

Hundetræning

Hvis du gerne vil give din hund den helt rette træning, så kan du også tage den med til hundetræning. Her vil der være hundeinstruktører, der kender de rette teknikker til at få hundene til at adlyde og udføre forskellige ting. Hundetræningen foregår som regel udenfor på et åbent område, hvor din hund kan løbe frit. Du kan også gå til hundetræning, hvor der er andre hunde med. 

Flere Nyheder