Arbejdet som maler i Hellerup blev faktisk redningen for dig

By:

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at dit liv faktisk ikke gik så fedt.

Siden folkeskolen var det faktisk gået nedad bakke, hvor det ene forliste forhold havde ført til noget misbrug, der efterhånden blev nødt til at blive finansieret af, at du gjorde ulovlige ting, som gav pletter på din straffeattest.

Med tiden mistede du troen på, at det såkaldte velfærdssamfund kunne gøre noget for dig, for du var en tabt sag; så selvom alle andre blev ved med at sige, at vi i Danmark har det meget bedre end i så mange andre lande, så kunne du ikke mærke det på egen krop.

Du vidste godt inderst inde, at det hele var din egen skyld, og du var på afgrundens rand, så det kun var et spørgsmål om tid, før du ikke vågnede op igen – og så gammel var du trods alt ikke.

Så en dag spottede du følgende link: https://malerkanonen.dk/maler-hellerup/ 

At være maler i Hellerup var det bedste, der kunne ske for dig!

Du så kimen til en drøm om bare en nogenlunde stabil tilværelse, så du kunne genstarte kontakten med de mennesker, der betød noget i dit liv, inden de også var væk, for nu så du mest de forkerte typer, der holdt dig nede.

Det lykkedes mod alle odds at få en tjans som maler trods pletterne på straffeattesten, og nu render du rundt og nyder hver dag med at male i Hellerup.

Mens de andre brokker sig over vejret og familien derhjemme, så er du glad for, at du er nået dertil, at du kan have de ting at brokke dig over!

Du ved godt, det ikke er et erhverv, som alle ser op til, men for dig er det lykken, da du aldrig troede det muligt, at skæbnen kunne tilsmile dig på den måde, selvom det var hårdt arbejde at nå dertil.

Posted in: Maler Hellerup