Behandling af angst hos en psykolog på Frederiksberg

By:

Angst vurderes i Danmark til at være den hyppigst forekommende psykiske lidelse. Op imod en halv million voksne danskere oplever mindst én gang i løbet af deres liv en variant af angst i større eller mindre sværhedsgrad.

Angst er sjældent et isoleret fønomen og ses ofte i følgeskab af depression, stress og eksistentielle livskriser. De mest almindelige former for angst er generaliseret angst, social angst, enkelt fobier, OCD (Obsessive Compulsive Disorder) og PTSD (Post Traumatic Stress Disorder).

Mange mennesker døjer med disse angst lidelser i en grad som er nærmest invaliderende. Og så er der alle dem som med bekymring iagttager en begyndende angst i deres eget sind.

Lad en dygtig psykolog hjælpe dig med at håndtere – og undgå – angst

Hører du til den sidst nævnte gruppe er det vigtigt at du tager din angst meget alvorligt. Selv om den måske ikke virker så graverende i sine tidlige faser, kan den lette bekymring og ruminering gå hen og udvikle sig til en alvorlig angst lidelse. Derfor er det en god idé at opsøge en kyndig fagperson – for eksempel en autoriseret psykolog – som kan hjælpe dig med at håndtere din angst.

Hos en psykolog vil du få mulighed for at sætte ord på dine følelser, og her igennem at lære din angst at kende. På den måde kan du forhindre angsten i at komme til at kontrollere dit liv, og at acceptere at angst vil være en permanent følgesvend gennem din tilværelse. Og så vil du kunne leve med din angst frem for altid at skulle kæmpe imod den.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog på Frederiksberg?

Leder du efter en psykolog på Frederiksberg eller i København kan du med fordel vælge den dygtige og kompetent Lars Bjarnø – læs mere på https://www.larsbjarno.dk/