De laveste gulvslibning priser – find dem online

By:

Er du træt af at se på et trægulv, som har mistet fordums glans og nu er præget af dagligdags slitage? Så kan det være at det er på tide med en grundig gulvslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning udføres ved hjælp af en særlig maskine specielt designet til dette formål. En maskine til gulvslibning er udstyret med en stor sliberondel som roterer i det vandrette plan med høj hastighed. På denne sliberondel monteres sandpapir i varierende grovheder – til første slibe omgang anvendes groft sandpapir, og til poleringen af træværkets overflade anvendes sandpapir med fine korn.

Når maskinen føres hen over gulvets overflade fjerner det grove sandpapir de øverste 1 til 2 millimeter af denne. Dette er som oftest fuld ud tilstrækkeligt når det handler om at komme de grimme pletter, skjolder og øvrige misfarvninger samt mindre ridser og småskrammer til livs.

Her efter poleres gulvet med det fine sandpapir således at træværkets overflade bliver smukt og skinnende – og som regel flere farvetoner lysere end før gulvafslibningen. Så er gulvet klar til en plejende og beskyttende overflade behandling som kan udføres med eksempelvis lak, olie eller sæbe. På den måde får du et trægulv med nøjagtig det udtryk og den udstråling som du ønsker dig. Og med den rette pleje kan dit nyslebne og nybehandlede trægulv holde sig flot i mange år fremover.

Hvem kan udføre afslibning af gulve?

Selv om du i princippet godt selv kan forestå din gulvafslibning ved hjælp af en lejet maskine til afslibning af gulve anbefales det altid at overlade denne opgave til en professionel gulvmand.

Hos det sjællandske gulvfirma gulvafslibning-priser.dk kan du få kyndig hjælp til afslibning af gulve samt til en grundig efterbehandling af det nyslebne trægulv. Og dette til aldeles rimelige gulvafslibning priser. Klik ind på gulvafslibning-priser.dk og læs mere.