Få hjælp til tinglysningen af en boligadvokat

18 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

I forbindelse med et boligkøb, gælder det om at holde tungen lige i munden. Det gælder både inden du har fundet din drømmebolig og efter når du skal have udført de nødvendige papirer, som danner bagrund for handlen. Din købsaftale danner baggrund for skødet og først når det skøde er tinglyst af både køber og sælger, er boligen din.

På baggrund af købsprisen udregnes den tinglysningsafgift du skal betale til Tinglysningsretten for det tinglyste skøde. Du betaler et fast beløb og en promille af købsprisen. Du kan læse mere her https://eboligadvokat.dk/beregn-tinglysningsafgift/.

Det er en god ide at få en boligadvokat til at udføre det praktiske i forbindelse med tinglysningen, da det typisk går hurtigere og du får beviset, det tinglyste skøde, på at boligen er din.

eboligadvokat

Få hjælp inden købet

Der er mange gode grunder til at få hjælp af en boligadvokat, når der skal købes bolig. Det gælder både i forbindelse med at undersøge kommunens lokalplaner, som kan have betydning for, om du ønsker at købe boligen. 

Din boligadvokat kan også hjælpe dig, når det kommer til forhandlinger. Både når det gælder forhandlinger med banken og når du har fundet den bolig, du ønsker at købe. Mange glemmer, at der kan være lige så mange penge at spare ved at forhandle med banken, som med sælger.

Det er vigtigt at din bank er forretning på lige fod med alle andre og deres opgave er at tjene penge og at din bankrådgiver er ansat til netop det. Ikke til at råde dig og give dig den bedst mulige handel. Det ved din boligadvokat, som typisk er en erfaren forhandler og med selv små fordele til din fordel, kan du over en periode på 30 år spare mange penge. Måske så mange penge at du kan få et nyt badeværelse eller køkken.

Flere Nyheder