Find nemt ud af, hvor meget din advokat koster

By:

For mange er advokater synonym med høje regninger. De ser deres penge fosse ud af vinduet, men advokaten bruger flere timer på at læse papirer igennem og holde lange møder, der ikke fører til noget. Mange vil derfor vægre sig ved overhovedet at bruge en advokat. Men der er mange situationer, hvor det kan være en god ide, og hvor du kan ende med at spare rigtig mange penge på at have brugt nogle penge på advokaten til at starte med. Det kan for eksempel være i forbindelse med huskøb og opstart af virksomhed, men kan også være i forbindelse med skilsmisse, hvis du ikke har fået oprettet en ægtepagt. 

En god advokat Esbjerg er for eksempel Hviid Advokater. Her er deres mål at have en gennemsigtig prispolitik, så du kan få et godt overblik over, hvad de forskellige ting koster. Det kan give dig et bedre billede af, om det kan betale sig for dig at hyre en advokat eller ej. 

Der er mange ydelser, der har en fast pris. Det er for eksempel at oprette en ægtepagt eller et testamente. Der kan være nogle ting, der kan være lidt sværere at prissætte. Det kan være, hvis du som bygherre er havnet i en tvist med entreprenøren om kvaliteten af hans eller hendes arbejde. Så kan man ikke bare sætte en fast pris på det.

Når du mødes med Hviid Advokater, vil de dog give dig et bud på, hvad sagen vil komme til at koste. Du får at vide, hvor meget tid de skal bruge på de forskellige ting, og hvad det derfor vil komme til at koste. Det kan give dig et bedre overblik over, hvad du får ud af det rent økonomisk at hyre en advokat. Hvis din advokat regner med, at du kan få en erstatning, der er så og så stor, kan du sætte det i forhold til, hvor meget det vil koste dig at hyre advokaten. 

Selv mindre ting som en ægtepagt kan vise sig at tjene sig selv hjem mange tusind gange. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og ikke har en ægtepagt, har din partner ret til 50 % af værdien i din virksomhed. Hvis du er frisør, vil det sige 50 % af værdien for din kundeliste, dine lokaler, dine stole og håndvaske og den lille butik med hårprodukter, som du har. Det er kort sagt alt, og selvom man ikke synes, at det er meget, kan det ende med at løbe op i rigtig mange penge.