Hjælp til lagring af gods i tørlager eller frostlager

By:

Har du brug for at få lagret varer som er i transit – for eksempel på tørlager, køl eller frostlager – kan Hirtshals Stevedore ApS hjælpe.

Hirtshals Stevedore ApS råder over mere end 19.000 kvm tørlager og en logistisk velorganiseret infrastruktur hørende til dette. Når du lader Hirtshals Stevedore ApS om at lagre og opbevare dit gods kan du således være sikker på at det ikke bliver væk – og at det er intakt når det atter skal lastes.

Med hjælp fra Hirtshals Stevedore ApS får du hurtig aflæsning og sikker opbevaring af varer og materialer som rejser til og fra alle egne af Europa, uanset godsets type eller mængden af emner. De rummelige og moderne lagre er særdeles vel organiserede og omfattet af effektiv sporing hvilket gør det nemt at finde frem til emnerne på hurtig og effektiv vis. Selv større varepartier lagres nemt hos Hirtshals Stevedore ApS som hurtigt og nemt kan tage varer ind, lige som disse hurtigt kan sendes af sted igen.

Opbevaring på køl eller frys i Hirtshals Havn

Hos Hirtshals Stevedore ApS kan du få opbevaret let fordærvelige fødevarer på køl eller frys således at køle kæden ikke brydes. Hirtshals Stevedore ApS råder over de rette køle og fryse faciliteter som lever op til samtlige krav og standarder inden for området.

Lokalerne til opbevaring af varer på køl eller frys er 100% pålidelige og samtidig omfattet af lovpligtig forsikring. Du risikerer således ikke at miste dine varer når du overlader opbevaring på køl eller frys eller i tørlager til Hirtshals Stevedore ApS. Hirtshals Stevedore ApS hjælper dig også gerne hvis du har brug for at få opbevaret stålstænger, maskindele og lignende emner som har brug for beskyttelse mod vind og vejr.

Du kan kontakte Hirtshals Stevedore ApS direkte via hjemmesiden hirtshalsstevedore.dk for mere information om frostlager.

Posted in: frostlager