Hvilken smag er du til?

By:

En af mange fordele ved at dampe er, at du kan vælge din e væske efter lige den smagstype, der passer dig, og senere vælge andre smage, når du vil prøve en anden dampende fornemmelse.

Når du går på opdagelse i alle de forskellige slags smage, der findes i e-væsker, vil du måske kunne nikke genkendende til, at det minder om udvalget, der er til vandpiber, hvis du nogensinde har prøvet at ryge sådan en.
Men hvis du er tidligere tobaksryger, så vil du med stor sandsynlighed være enig i udsagnet om, at når man først er begyndt at dampe, så bliver smagsoplevelsen en helt andet og en meget mere fyldig størrelse, der både kan nydes mere optimalt uden at kradse i halsen eller tage pusten fra en, som hvis man havde røget tobak.

Hvor almindelig tobaksrøg hovedsageligt kan forefindes i mentol- eller æblevariant udover den almindelige kradsbørstige tobakssmag, så vil du måske bliver overrasket over, hvor mange smagsvarianter med seje navne, man kan få til ens personlige e-cigaret.

Du vil kunne få mere ordinære smagsoplevelser som banan og jordbær, men var det ikke noget med at opleve kombinationen af mango og lakrids? Eller måske kender du den populære is “Ben & Jerry’s” med smag af cookie dough? Den kan man også få som e-væske-smag!

Man føler sig også lidt ekstraordinær, når man kan fortælle omgangskredsen, at man altså damper noget, der hedder ting som “Dark Mango”, “Sticky Banana” eller “Fruity Clouds” for blot at nævne et lille udvalg.

Det kan jo ligefrem være, at du går hen og skaber trend hos vennerne eller den nærmeste familie med at dampe, og det er skam ingenlunde en dårlig ting, for hvor man kan skæve nedladende til personer, der får andre mennesker til at ryge, så vil det være en meget sundere livsstil, hvis man skifter den kendte cigaretrøg ud med at dampe. Det er nemlig meget sundere at dampe end at ryge tobak.

Find din foretrukne smag i dag og bland dig frem.

Posted in: e væske