Kan bobleplast klare sagen alene?

25 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Bobleplast er et fermt materiale at pakke ting ind i, om det er fordi, man skal sende noget til salg, flytte det over lange eller korte afstande, eller man skal opbevare det for eksempel på loftet i lang tid.

Man kan blive så begejstret for det, at man synes, det er nok i sig selv, men det er bare ikke altid sagen, og det kommer ikke an på, at man har noget gammelt bobleplast, for det kan også være noget helt nyt, hvor det bare ikke kan svare sig at bruge det alene.

Så kan man tænke, at hvis det handler om, at det ikke beskytter nok ved få lag, så kan man vel bare bruge en masse!

Det er da muligt, at det kan gå an, men det ser klumset ud, og det vil være bøvlet, hvis man skal skrive på det, hvor det skal sendes hen, og så bruger man også alt for meget, og det er ikke godt for miljøet.

Bobleplast

En god måde at bruge bobleplast på sammen med noget andet

Derfor giver vi her en guide til, hvordan man kan gøre det, når man pakker ting ind sammen med bobleplast, om det er til forsendelse eller opbevaring.

Den given ting skal måske pakkes ind i en papæske, og den kan man så fylde op med løs bobleplast, eller man kan pakke det fornødne ind i bobleplast, så det ligger tæt dernede i æsken uden at være løst eller presset.

Man kan give det noget klisterbånd, så det sidder fast, men gør det ikke for stramt.

Bagefter kan man give det et sidste lag bobleplast, men det er bedst til, hvis man skal gemme noget til opbevaring længe, for hvis man skal sende noget, så er det lettere at skrive de nødvendige oplysninger uden på papæsken, end at man skal gøre det på bobleplast.

Flere Nyheder