Køb brugt VM for at finde den helt sjældne!

21 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Køb brugt VM for at finde den helt sjældne!

Der findes næsten ikke en bedre lykkefølelse, når man opnår det ønskede resultat med en jagt, hvor det ikke er givet på forhånd, at man ender med at få succes med eftersøgningen.

Som en ren Indiana Jones leder man efter noget, man måske har hørt rygter om eller ligefrem har fået at videre, ikke eksisterer (længere), men drømmen lever videre for, at det MÅ kunne lade sig gøre at grave skatten frem og vise, at alle andre tog fejl.

Lad os videreføre dette eksempel til noget mere reelt og sige, at du har en drøm om at anskaffe dig en VW, Volkswagen, af en bestemt type og mærke.

Faktisk leder du måske endda efter en helt speciel en af slagsen, der blev omtalt i medierne, fordi den blev brugt af nogle kendte på godt og ondt, eller du ved, at dine forældre ejede en bestemt en, da du var lille, og den vil du gerne eje nu.

Måske har selv dine forældre sagt til dig, at bilen med største sandsynlighed er blevet til skrot nu, og de kan absolut ikke huske, til hvem eller hvad de solgte bilen for mange år siden.

Men det skal ikke hindre dig i at opgive eftersøgningen, og der er flere ting du kan gøre for at få heldet med dig her.

Du kan ganske klassisk lave en efterlysning på nettet, sociale medier, aviser og videre efter lige den bil. Husk at vedhæft fleste mulige oplysninger om den og eventuelt et billede.

Fora for veteranbiler kan nok også være behjælpelige med at søge i deres netværk, hvis der er tale om en virkelig gammel bil.

Selv kan du tage til skrothandlere, større kræmmermarkeder og videre for at se, om bilen skulle være der, men ellers kan du også have heldet med dig og finde den på bilannoncer på nettet, hvor den bliver løbende opdateret.

Flere Nyheder