Mest muligt varme for pengene med en Mitsubishi varmepumpe

By:

Når det bliver koldt udenfor, gælder det om at holde varmen inden døre. Som miljøbevidst og økonomisk ansvarlig forbruger har du sikkert sørget for at isolere din bolig efter alle kunstens regler og tager kun korte bade samt tænder for varmen, når du er hjemme. Det er ingen hemmelighed, at det er forholdsvist dyrt at varme sin bolig op, især hvis opvarmningen foregår ved hjælp af et gammelt, slidt fyr, eller måske endda dyre og utidssvarende elektriske radiatorer.

Spar penge med en varmepumpe – miljørigtig og energi effektiv varme

Med moderne varmepumper kan du glemme alt om dyre el- og varme regninger. Du kan regne med, at op imod 60% af dine udgifter til opvarmning af din bolig vil blive barberet væk, hvis du skifter det gamle fyr eller de dyre elpaneler ud med en varmepumpe. En luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe udnytter forskellen på luftens temperatur indendørs og udendørs, og danner energi som kan omsættes til opvarmning af enten luften eller det vand, du bruger i radiatorerne.

Hvis du således har et fyr, kan du med fordel skrotte dette til fordel for en luft til vand varmepumpe. Og de gamle elovne kan erstattes med en langt mere effektiv og miljøvenlig luft til luft varmepumpe, som ikke alene opvarmer luften i dine stuer og værelser, men også renser den ved hjælp af indbyggede partikel filtre. Dit indeklima bliver meget bedre med en luft til luft varmepumpe, som tilmed om sommeren kan bruges som air condition anlæg.

Mitsubishi varmepumpe – den bedste kvalitet for pengene

Nogle af markedets bedste og mest effektive luft til luft varmepumper finder du hos japanske Mitsubishi. Disse luft til luft varmepumper er langt fremme i skoene, når det gælder energi udnyttelse og teknologi. Du kan finde et stort udvalg af de gode varmepumper fra Mitsubishi hos billigventilation.dk