Nemmere rygestop med e cigaret

By:

En e cigaret kan hjælpe dig, hvis du som ryger ønsker at kvitte den ækle og dyre vane. Alle rygere ved i dag, at rygning er usundt, generende for omgivelserne og faktisk helt utroligt dyrt. Især storrygere smider hver måned i tusindvis af kroner ud på tobaks varer, som faktisk bogstaveligt talt går op i røg.

Rygning gør intet godt for noget – eller for nogen. De få minutters nydelse, en cigaret giver, betaler du der ud over for med dårlig livskvalitet, en kortere levetid, morgen hoste, lugtende tøj og hår samt gule tænder og dårlig ånde.

Inden for de seneste ti år er det tilmed blevet mere og mere vanskeligt at være ryger. Rygning bliver forbudt på et voksende antal offentlige steder, mange arbejdspladser opererer med ryge forbud, og der bliver længere og længere imellem de barer og værtshuse, hvor rygning er tilladt.

Privat er det de færreste værter, som stiller askebægre frem på bordene ved middagsselskaber. Og ingen bryder sig i virkeligheden om den grimme lugt af røg, som hænger i gardiner og møbler derhjemme, og gør luften tung at indånde.

Skift smøgerne ud med en smart e cigaret

Hvis du gerne vil begrænse din rygning – eller måske endda helt og holdent kvitte dine smøgvaner – kan du overveje at anskaffe en e cigaret. Med en e cigaret kan du stadig deltage i løjerne, når den lille eksklusive klub af standhaftige rygere trækker sig afsides ved festerne, eller når kollegerne drøfter vigtige emner i rygepausen på jobbet. Du slipper for den grimme lugt – e cigaretten udleder kun vanddamp, som ikke på samme måde som røgpartikler hænger i tøj og hår. Og så er en e cigaret en del billigere i anskaffelse og drift, end det er at vedligeholde den dyre rygevane.

Du kan købe billige e cigaretter og tilhørende e juice på esug.dk

Posted in: E cigaret